Handelsbetingelser

Vores oplysninger

Bruuns Keramik
Akvavitvej 23
9000 Aalborg
TLF: 25672629
CVR: 27225195

 

Betaling
Bruuns Keramik modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Mastercard og Mobilepay Online. Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning: Denmark – Kroner (DKK) Bruuns Keramik benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.
Levering
Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage, hvis varen er på lager, men da Bruuns Keramik er en ordreproducerende virksomhed kan leveringstiden være op til 3-4 uger. Bruuns Keramik afsender varer med følgende: GLS – Pakkeshop, PostNord – Valgfrit udleveringssted. Fragten bliver beregnet ud fra vægt. 
Pakken sendes uden omdeling. Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.
Fortrydelsesret
Der gives 14 dages fuld returret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre. Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret. Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv. Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten. Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail bruunskeramik@bruunskeramik.dk. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.
Varens stand ved returnering
Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Dette betyder at du må prøve varen på samme måde som hvis du handlede i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Bruuns Keramik at vurdere varens stand.
Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.
Bemærk: Da alle produkterne er lavet i hånden, er der naturligvis forskelle. Leret, glasuren, brændingen og keramikeren selv forandres. Der kommer med tiden patina i produkterne. Den hvide glasur kan krakelere og du kan se at produktet bliver brugt. Det er uundgåeligt og en del af charmen.
Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Bruuns Keramik i rimelig tid efter varens modtagelse. 
Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger. Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig brug af produktet. Bruuns Keramik dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang. Ved returnering kontaktes virksomheden:

Bruuns Keramik

Bjørnsholmvej 134
9670 Løgstør
TLF: 25672629
Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.
Forbrugerbeskyttelse
Vi benytter PensoPay’s betalingsløsning og du kan læse mere om din beskyttelse som forbruger her.
Klagemuligheder
Klager over produkter kan sendes til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
www.forbrug.dk
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform: ec.europa.eu
Ved klage skal vores email adresse angives: bruunskeramik@bruunskeramik.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.